Generelle vilkår og betingelser

Oplysninger om disse brugsbetingelser stillet til rådighed for dig. Ved at besøge webstedet accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser, der er tilgængelige her. Det kan derfor være nyttigt, hvis du læser aftalen omhyggeligt og om nødvendigt udskriver og gemmer en kopi. hvis du accepterer ikke betingelserne, skal du straks stoppe med at bruge webstedet. Når udtrykket "dig" bruges, betyder det det besøgende, der kommer ind på hjemmesiden, og udtrykket "vi" betyder virksomheden bag hjemmesiden: BRILLIANT SHOPPING AS, Havørnbrautene 29, 4049 Hafrsfjord, Norway. Med udtrykket websted menes www.yxl.dk og dets undersider.

Ændring af vilkår

Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre vilkårene for brugerne. Dette er for at være i stand til løbende at forbedre tjenesten og hjemmesiden, hvilket betyder, at brugsbetingelserne også kan ændres. Ændringerne gælder i sådanne sager fra det øjeblik, de er offentliggjort, og du anses for at have accepteret ændringerne ved at besøge webstedet.

Beskrivelse af tjenesten

Hjemmesiden har til formål at tilfredsstille besøgende med resultater opnået fra andre websteder, onlinebutikker og Internettet af forskellige typer. Resultaterne består hovedsageligt af produkter, der kan købes via internet fra forskellige onlinebutikker. Produkter og tilbud, der er angivet på vores hjemmeside, sælges derfor ikke af os, men er knyttet til andre onlinebutikker og tjenester, hvor produkterne vil være tilgængelige for salg. Hvis produkterne eller resultaterne ikke er tilgængelige for salg, tager vi ikke ansvar for dette. Formålet med vores side er at samle resultater og lade besøgende finde produkter og resultater fra mange forskellige steder, såsom onlinebutikker og internettjenester mv. Dataene opdateres med mellemrum fra de forskellige kilder, og vi kan derfor ikke tage ansvar for, at informationen i resultaterne er relevant. Vi har sælger, videresælger eller licenserer opførte produkter eller resultater og tager derfor ikke ansvar for de anførte produkter og resultater. Du accepterer, at du kontakter tredjeparter direkte, dvs. den butik, der sælger produkterne eller internettjenesten som resultat af spørgsmål om produkter og resultater. Al feedback da klager, kommentarer og tvister vedrørende produkterne og resultaterne skal fremsættes direkte til tredjemand som hjemmesiden linker til.

Privatliv og politik

Du skal også deltage i vores retningslinjer for beskyttelse af personlige oplysninger og politikker, hvor vigtige oplysninger er tilgængelige personlige oplysninger og hvordan vi behandler oplysninger om dig som besøgende.

Brugere, der er børn

Dette websted er ikke egnet til besøgende under 18 år. Ved at besøge hjemmesiden og derved acceptere vilkårene du garanterer, at du er mindst 18 år gammel. Hvis du ikke er over 18, har du ingen ret til at besøge webstedet og skal Stop straks med at bruge webstedet.

Bedømmelser

På hjemmesiden er der anmeldelser tilgængelige om de butikker eller internettjenester, der leverer produkterne og resultaterne. Vurderingerne kommer for det meste fra tredjeparter, men det er også muligt for dig som besøgende at skrive indsend dine egne anmeldelser direkte. Vi tager ikke ansvar for de anmeldelser, der offentliggøres, og vi har ret (men) ikke forpligtet) til efter eget skøn at nægte, flytte eller fjerne materiale som anmeldelser fra webstedet og som er i strid med vilkårene, eller som vi anser for at være upassende.

Webstedsadgang

Vi stræber efter, at hjemmesiden altid skal være i sikker drift og uden afbrydelse, så al information er kontinuerligt tilgængelig. Vi kan dog ikke garantere fuld adgang til webstedet til enhver tid. Ved situationer som systemfejl, vedligeholdelse, reparationer og af årsager uden for vores kontrol kan få adgang annulleret uden varsel til besøgende.

Links

Der er links til forskellige sider på webstedet, hvor vi eller tredjeparter linker til andre websteder eller ressourcer. Da vi ikke har kontrol over disse sider, accepterer du, at vi er ansvarlige for indholdet af disse sider. Du accepterer også, at vi ikke er part i en transaktion eller aftale med en tredjepart, som du indgår, og du accepterer involver os ikke i tvister mellem dig og tredjeparter ..

Ophavsret og licenser

Alt indhold på dette websted tilhører BRILLIANT SHOPPING AS og er beskyttet af lovgivningen om ophavsret. Dette oplysningerne, inklusive tekst og billeder, må ikke ændres, kopieres eller opbevares i nogen form uden skrivning tilladelse fra BRILLIANT SHOPPING AS. Overtrædelser af disse regler vil blive rapporteret til politiet. Hvis du tror, ​​det skete krænkelse af dine intellektuelle ejendomsrettigheder til oplysninger, som du har givet til webstedet, f.eks. via en vurdering eller andet indhold, bedes du kontakte os via e-mail til info@yxl.dk .

Generel information

Dette udtryk såvel som andre vilkår, der henvises til her, udgør den komplette aftale mellem dig og os når gælder for din brug af hjemmesiden. Skulle der opstå en tvist mellem dig og os om, hvorvidt disse vilkår skal være svensk lov Brugt. Hvis disse vilkår anses for ugyldige af en kompetent domstol, er begge parter enige om, at retten bestræber sig på at vurdere parternes fælles hensigt, som det fremgår af disse vilkår.Close

Vi sporer sessioner med cookies

For hvad?

Vi bruger cookies og lokal lagring til bedre UX, analyse og annoncer.

Our privacy policy